JAK PŘEMĚNIT SNY VE SKUTEČNOST

Každý z nás, kdo žije má určitě v koutku duše ještě pár snů, které by chtěl uskutečnit. A proč ne? Vězte, že sny, které se uskuteční, váš život prosvětlí, dají mu naplnění a pocit štěstí. Sny přeměněné ve skutečnost zvýší vaši sebedůvěru, ukáží, že jste schopni uspět, že máte schopnosti, které potřebujete. A co se rozumí tím uspět? Úspěch znamená dosáhnout toho, co si přejete, takovým způsobem, jakým si přejete. Pojďme se teď spolu podívat na jedny z návodů, jak toho lze dosáhnout.

sochař3

1)      UVĚDOMTE SI, že svět je takový, za jaký ho považujete. Dojděte k rozhodnutí, že máte moc uspět. Pokud nedokážete přesvědčit sami sebe, že máte moc uspět – že k tomu máte možnosti a schopnosti (které můžete studiem získat…) – prohráli jste dřív, než jste začali.

2)      BUĎTE SVOBODNÍ a přiznejte si právo na úspěch. Nebudete ho mít, dokud si ho sami nepřiznáte a budete jen čekat na to, až vám toto právo odsouhlasí partner, rodiče, či jiná důležitá osoba. Když si myslíte, dokážu to – i když si myslíte, nedokážu to – v obou případech máte pravdu. Protože jakýkoliv hmotný výstup začíná myšlenkou.

3)      BUĎTE SOUSTŘEDĚNÍ, protože energie proudí tam, kam míří pozornost. Tajemství zvyšování touhy po úspěchu spočívá v soustředění se na přínosy úspěchu a na rozhodnutí, že tento přínos je pro mne důležitý. Kde není cíl, tam je jenom roztříštěnost, nuda a zahálka…

4)      BUĎTE NYNÍ, protože okamžik síly je v současnosti. Nic nelze udělat včera ani zítra. Jediný čas, který máte k životu a tvorbě je nyní. Poznejte moc přítomného okamžiku.  Jednejte uvědoměle ve směru svého cíle. Dělejte věci efektivní a důležité.

5)      BUĎTE ŠŤASTNÍ, vybírejte si, vychutnávejte a oceňujte to, co je dobré.  Počítejte svá požehnání a buďte za ně vděční…Čím víc si uvědomujete dobré věci ve svém životě, tím lépe se vypořádáte i s těmi špatnými.

6)      BUĎTE SEBEVĚDOMÍ a vždy si důvěřujte.  Není pravda, že lidé vždy udělají to, co si přejete. Mají vlastní priority a plány, které se mohou nebo nemusí shodovat s vašimi. Nelze věřit ani tomu, že svět bude vždy takový, jaký si ho budete přát, protože působí mnoho sil a vlivů, které se nemusí pohybovat směrem, kterým potřebujete. Ale vždy můžete věřit tomu, že máte moc změnit to, co změnit můžete; přizpůsobit se, když nejste schopni udělat změny, a zvýšit své dovednosti studiem a cvičením. Nemůžete poručit větru, ale vždy můžete přizpůsobit svou plavbu.

7)      BUĎTE POZITIVNÍ a vždy očekávejte to nejlepší. Lidé často neplánují úspěch, protože jejich plány nemusí vyjít a oni by se mohli cítit špatně. Mají takový strach ze špatného pocitu, že se raději necítí dobře. Neselhávají lidé, selhávají plány. Lidé se pouze vzdávají, nebo dělají nové plány. Štěstí je, když se připravenost setká s příležitostí. Když nejste připraveni na úspěch, nejste schopni ani jít za příležitostí, kterou můžete potkat. A očekávání toho nejlepšího vám pomůže zůstat při tom uvolnění.

Takže už zbývá jenom vykročit :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..