KVANTOVÁ TERAPIE

Je velmi rychlá a efektivní metoda, která zmírňuje bolest a podporuje hojení, léčí vztahy, práci, finance v podstatě jakoukoli oblast bytí. Vytváří okamžité změny, které lze vidět a vnímat v těle, či ve Vašem okolí. Kvantová terapie poskytuje nové nástroje v komplexní transformaci života. Lze ji aplikovat na cokoliv, čeho chcete dosáhnout.

kvantová terapieLimity této metody jsou vašimi limity. Svůj život formujete tím, co se nachází ve vašem energetickém poli, jakými myšlenkami toto pole zásobíte, jaké myšlenky – přesvědčení „přijmete za svoje“.

Myšlenka je nejúčinnější silou naší fyzické inkarnace. Tvaruje univerzální energii, aby mohl být následně zahájen proces projevení. Energii lze proměnit v sílu mnoha způsoby. Myšlenka je jedním z nich – je ale nejdostupnější každému.

Součástí lidského podvědomí je úroveň, na níž jsme schopni soustředit své myšlení s cílem podnítit koncentraci univerzální energie tak, aby se projevily jisté skutečnosti či okolnosti našeho života. Působí velmi přímou cestou. Myslíme-li na to, že každou zimu chytneme 2x rýmu, pak se v této sféře podvědomí projeví takové podmínky, za kterých každou zimu dvakrát rýmu skutečně chytneme. Naše myšlenka se stala sebenaplňujícím proroctvím. Je proto třeba naučit se ovládat chod svých myšlenek, abychom vyrušili všechny negativní či škodlivé vlivy a nahradili je pozitivními. To předpokládá věnovat zvýšenou pozornost svému myšlení.  Je třeba používat sílu vůle; uvědomme si však také, že síla vůle není totéž co nátlak, či manipulace.

Kvantové léčení pracuje s paradigmatem, že jsme především vědomí.  Odštěpek velkého Vědomí. Je do nás vložena Boží jiskra. Na určité důležité úrovni jsme především světlo a informace. A všechno kolem nás je pouze iluze, vytvořená energií, kterou vysíláme. Jsme samozřejmě i hmota, která má velkou setrvačnost – ale hmotě vládne Vědomí, a hmota je jenom zhuštěná forma Vědomí. Proto může kvantové léčení fungovat. Vložíme-li do kvantového pole, jehož jsme součástí novou informaci – může dojít (a často také dojde) – k okamžitému přepsání informace původní. Pokud tomu nebrání omezující přesvědčení – omezující myšlenkové konstrukty, kterých si nemusíme být vždy vědomi. Informace do kvantového pole lze vkládat např. prostřednictvím kvantové vlny.

K omezujícím konstruktům:

K uskutečnění změny reality (zdraví, práce, vztahy, finance…) potřebujeme osvobodit svoji vázanou pozornost. Zdá se, že naši pozornost přímo magicky přitahují zejména potíže, problémy a konflikty. Poutají ji také zvyky a vzory chování, přidávají se obavy, starosti a obsese.

Opatrné odpoutání pozornosti od těchto pevně zavedených struktur vyžaduje pozornost, jinak se vysvobodit nelze.

Pevně zafixovaná pozornost je jako auto v blátě. Čím více plynu přidáváte, tím hlouběji se propadá. Chaos, rozrušení, potíže, blokády, nežádoucí myšlenky, city, pocity, myšlenkové struktury – to vše tu může být a to vše se může vynořit.

Vždy se ptejte:

Kde se nacházím? Kam se chci dostat?  Od čeho se nechávám odchylovat?

Když se vám podaří udržet sílu v ohnisku, udržet pozornost na tom, kam se chcete dostat, pak veškerý chaos zmizí, zmizí i rozrušení, potíže blokády, nežádoucí myšlenky, city, pocity, myšlenkové struktury. Zůstává jen čistý a jasný cíl, na který jste zaměřeni a který vás nyní přitahuje. Ať už je to uzdravení, zlepšení vztahů, nalezení vaší ideální práce, zlepšení finanční situace…

Občas se vyskytnou protichůdná přesvědčení a obě přitom působí v podvědomí a vzájemně si překážejí nebo se omezují. Může to být nějaké dodatečné přání nebo pochybnost, mohou to být pocity viny či méněcennosti, pocit, že nejste hodni přijmout splnění svého přání.

Pokaždé, pokud se vaše přání neplní, když se záměr neuskuteční, musí tu existovat nějaký program, který tomu brání.

V tomto případě si uvědomte všechna svá přesvědčení a pak uskutečněte volbu. Jednoho z přesvědčení se zbavte jako zastaralého a překonaného, druhé přijměte a vědomě odsouhlaste. Tím uvolníte cestu k naplnění vašeho záměru – např. najít pro vás ideální práci, uzdravit se atd.

Nebo si vyberte třetí, optimální přesvědčení, které pro vás bude REALISTICKÉ a žádoucí, a obou předchozích se zbavte.

Pozn. Předpokládám, že si uvědomujete, že nedovednými přáními – které škodí vám nebo veškerenstvu si dle zákona příčiny a následku zaděláváte na problémy…

Profesor Amit Goswami , kvantový fyzik působící v USA, zastává následující názor, se kterým já plně harmonizuju – vyplní se pouze ty záměry, které jsou v souladu s Boží vůlí…což může znamenat, že záměr „neprojde“ nebo, že se zrealizují i ty nedovedné záměry, které mohou sloužit k tomu, aby si člověk, či skupina lidí mohli odžít „svoji karmickou lekci, neboli lekci z výuky dovedného“ (pokud ještě nepochopili…) a v budoucnu se mohli tomuto jednání, které vede k problémům a k bolesti vyhnout. Proto se učme rozlišovat zavčasu, co dovedné je a co není!

Pokud chcete vyzkoušet sílu kvantové vlny, najít omezující programy nebo se naučit pracovat se svými myšlenkami – ozvěte se – pomohu Vám 🙂

2 thoughts on “KVANTOVÁ TERAPIE

  1. Dobrý den. Mám dotaz ohledně kvantové terapie jestli lze provádět i po telefonu. Děkuji za odpověď.
    S pozdravem Monika Poustková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..